7 Ağustos 2013 Çarşamba

DUŞA KABİN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ

DUŞA KABİN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ

            İnsanların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak ve daha yüksek standartlara taşımak adına geliştirilmiş olan bir sistem olan duşa kabinler dünyanın her noktasında kullanılmaktadır. Günümüzde pek çok duşa kabin modeli ve çeşidi bulunmaktadır. Ancak bu durum beraberinde pek çok yeni ürünü de getirmiştir. Bunlara örnek vermek gerekir ise duşa kabin bakım ve onarımlarında kullanılan malzemelerdir. Sahip oldukları donanım nedeni ile herkesin tamir edip onarabileceği bir sisteme sahip değildirler.

Bu yüzden sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak adına pek çok firma hizmet vermemektedir. Ancak ürününüzün garantisi devam ediyor ise kesinlikle tamirci ile irtibata geçmeyin doğrudan garanti teknik destek servisi ile irtibata geçiniz. Bu durumda hem sizden hiçbir ücret talep edilmeden duşa kabininizin arızası giderilmiş olur hem de ileride karşınıza yeni bir sorun daha çıkması bir nebzede olsa engellenmiş olur. Bunun yanı sıra sahip olduğunuz ya da satın alacağınız duşa kabin modeline göre temizlik kuralları bulunmaktadır. Örnek vermek gerekir ise polistren ya da akrilik malzemeden yapılmış olan duşa kabinler kesinlikle sert plastik yada tel fırçalar ile ovalanıp sürtülmemelidir. Aksi takdirde ovalanıp sürtülen yerlerde ister istemez çizikler oluşacaktır.


Elbette ki bu durum ürünün sahip olduğu estetik ve tasarımı olumsuz yönde etkileyecektir. Bu durumda kasıtlı yapılmış bir etken olduğu için garanti kapsamınız da zararınızı karşılamaz. Ancak duşa kabininizi temizlemek için kullanmanız gereken malzemeler temin edilmesi çok kolay olan araçlardan oluşmaktadır. Örnek vermek gerekir ise mutfak süngerleri üzerlerinde tel ya da sert yeşil tabaka olmayan süngerler vasıtası ile hafifçe ovalamanız takdirinde ürünüz güvenli bir şekilde temizlenmiş olur. Bunun yanı sıra ürününüzü leke kalıntılarını temizlemek adına kimyasal maddeler ile temasını engelleyiniz.