5 Haziran 2014 Perşembe

Küvet Modelleri

Küvet Modelleri
Küvet alarak banyolarımızı daha şık yapmak istiyorsak, Nokta Duşakabin firmasının üretmiş olduğu tasarımsal modellere göz atmanız gerekir. Mevcut klasik tasarımlardan farklı işlenen küvet modelleri, banyolarınızda keyfinizi arttıracak niteliklere sahipken, aynı zamanda dekoratif açıdan değişik sunumlar elde etmenizi sağlamaktadır. Banyolarda klasik tasarımların vermiş olduğu renksiz ve cansız havanın değişmesi gerektiğine inanan firmamız, küvetlerden diğer banyo aksesuarlarına kadar pek çok üründe, daha canlı ve göz alıcı modeller üreterek, sektörde kalıcı olmak istediğini her zaman dile getirmektedir.
Kaliteli, sağlıklı, işlevsek banyo küvetleri tasarımsal açıdan birbirlerinden ayrıldığı gibi, komsept olarak da birbirinden ayrılmaktadır. Öncelikle nasıl bir küvet istediğinizin cevabı, modelin nasıl olacağını da belirleyen önemli bir unsur olacaktır. Eğer içine oturabileceğiniz bir model umuyorsanız, akrilik küvet modellerini seçebilirsiniz. Ancak düz küvet modellerini alarak, içine oturulmayan modellerlini seçmiş olursunuz. Dikdörtgen, oval,  mini ve özel tasarımlara göre faklı modellere ayrılan küvetler, hidro masaja uygun olan veya olmayan tarzında da farklı kullanım imkanları sunmaktadır.
Hidro masaja uygun küvetler
Eğer banyonuzdaki keyfinizi arttırmak istiyorsanız, yapmanız gereken sağlam bir hidro masaj niteliğine sahip küvet almanızdır. Böylece banyo keyfinizi daha kaliteli yaşamakla beraber, sağlıklı bir hayatın kapılarını kendinize evinizde açmış olacaksınız. Bildiğiniz gibi, hidro masaj uzun yıllardır bir terapi tekniği olarak kullanılan su masajıdır. Siz de evinizde bu masajı imkanlı kılan küvet modellerinden seçerek, banyo keyfinizi ömür boyu sağlıklı kalmanızı sağlayabilecek aktiviteye dönüştürün.

Nokta Duşakabin firmasına özel üretilen Hidro masaj sistemlerinin küvete ince tasarımlar sonucu entegre edilmesiyle sağlanan jakuzi tarzı modeller, sağlıklı ve kaliteli üretimin bir yansıması olarak güvenle kullanabileceğiniz bir özelliği ifade eder. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder