6 Ekim 2014 Pazartesi

Duşa Kabinler ve Banyolarımız

Küvetten banyonun ortasına kadar sıçrayan sular, her defasında banyo halısının toplanması, her banyo yapan kişiden sonra banyonun tekrar tekrar temizlenmesi gibi nedenlerle neredeyse ev hanımlarının önemli bir vaktini banyoda geçirmelerine neden oluyor.

Dusakabin+yüksek pano Eğer banyo küvetinde tavana kadar bir Duşa Kabin kullanılmış olsa, ne duş teknesinden veya küvetten dışarı su taşacak ne banyo dağılacak ve nede temizlik için uzun zaman gerekecek. Duşa kabinler, kullanımı kolay, ucuz ürünler olduğundan hemen hemen her evde bulunması zorunlu eşyalar gibidir.  Her ne kadar artık neredeyse tüm evlerde duşa kabin bulunuyor olsa bile, hatta daha ev yapılırken müteahhitler duşa kabini de ev inşaatına dâhil ediyorken haliyle duşa kabinsiz ev bulmak zor. Ancak gerek görsel zevk, kullanım ve kaliteden dolayı, bu ihtiyaç hâsıl olmaya devam edecektir.
Duşa kabinler göze hitap eden banyoyu olduğundan çok farklı gösteren düşük maliyetli ucuz banyo eşyalarıdır. Birçok çeşit, desen ve tasarımda piyasada bulunabilecek duşa kabinler ile banyolara çok farklı bir hava katılabilir. Günümüzde duşa kabinlerin ve duş teknelerinin birçok çeşidi bulunuyor. Bunlardan en kaliteli ve uzun ömürlü olanları cam duşa kabinlerdir. Herhangi bir darbede kolay kırılmayacak kalınlıkta ve ayrıca temizlenmesi ve deterjan kalıntısı tutmamasından ötürü sağlıklıdır.  Ayrıca piyasada farklı kalınlık ve tasarımda cam duşa kabinler bulunuyor.
Banyolarımız ve Duşa Kabinler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder