27 Nisan 2014 Pazar

Mağaza gezerek alışveriş yapan kalmayacak!

Mağaza gezerek alışveriş yapan kalmayacak! noktadusakabin.com'a uğrayın, en büyük indirimi siz kazanın

Vitrin gezmek, artık demode olmaya başladı. Geçiyorsunuz internet başına ve birkaç küçük dokunuşla seçtiğiniz güzel ürünler anında kapınızda. "Duşakabin,duşteknesi,küvet ve jakuzi” gibi ürünler siz bayanlar için sağladığı kolaylıklar ve % 30’lara varan indirimler aklınızı başınızdan alacak. Hepsi noktadusakabin.com’a yapacağınız giriş sayesinde kolayca elinizin altında.

Yıllarca sektör’de deneyim kazanmış olan genç ekip, noktadusakabi.com’u tasarlarken “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” düşünüşüyle yola çıkmışlar ve kendilerini müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya adamışlar. Siz ve sizin için değerli olan sevdiklerinizi mutlu edebilecek büyük indirimler sağlıyorlar.

‘Ne zaman açılıyor bu indirimler ve fırsatlar' diye düşünenleriniz vardır mutlaka. Her düzenlenen kampanyalar yepyeni ürünlerle yenileniyor ve zenginleştiriliyor. Özellikle duşakabin ağırlıklı ürünlere yer veren sitede en çok ilgiyi şu anda 2 ay daha sürecek olan mika camlı her ölçü tek fiyat olan ürünleri çekiyor.


Nokta Duşakabin Logo