22 Mart 2015 Pazar

DUŞ KABİNLERİ

Küvet kabinleri imalatı yapan nokta duşakabin her ölçü ve model küvete uygun duşakabinler üretmektedir. Özel ölçü ve standart ölçülerde küvet kabini üretimi yapan firma her bütçeye uygun yüzlerce çeşit modelde üretim yapmaktadır. İstanbul merkezli olan firma Ankara, bursa ve İzmir illerinde bulunan üretici bayilikleri ile 4 ilde ücretsiz montaj hizmeti vermektedir.

Ucuz Küvet Kabinleri

Küvet kabinleri duş alma sırasında suyun etrafa saçılmasını önler, Banyonuza şık bir görünüm sağlar.
Ekonomik fiyata küvet kabini bulabileceğiniz birçok üretici firma bulunmaktadır. Küvet kabinleri sürgülü ve menteşeli açılır kapı şeklinde modeller ile müşterilere sunulmaktadır. Menteşeli küvet kabinleri sürgülü olan kabinlere göre daha yüksek fiyatlar ile satılmaktadır. Piyasada bulabileceğiniz en ucuz küvet kabinleri mika (polistiren) camlı, Beyaz profil çerçeveli olan duşa kabin modelleridir. 
Küvet Kabinleri banyonuzda bulunan mevcut Küvetinizin ölçüsü alınarak özel imalat ile yapılmaktadır. Küvet modeliniz ve markanız fark etmeksizin istenilen ölçü ve modelde küvet üretimi yapan nokta duşakabin firması piyasada en ucuz küvet kabinleri satışı yapan firmadır. Firma hakkında detaylı bilgi için “NOKTA DUŞAKABİN” web sitesini inceleyiniz. 195 tl ‘den başlayan fiyatlar ile ürün çeşidi oldukça geniş olan firma %100 yerli malzeme kullanarak üretim yapmaktadır. Satışı yapılmış olan Küvet Kabininin montajı firma personeli tarafından ücretsizyapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder