30 Nisan 2015 Perşembe

Duşakabin Kampanyalı Fiyatları

Duşakabin Kampanyalı Fiyatları

Yaz aylarının Yaklaşması ile birlik de bahar kampanyası, yaz kampanyası gibi çeşitli Kampanyaların olması duşa kabin sektörüne hareketlilik kazandırmaktadır. Yaz aylarında duş ihtiyacı yoğun olduğundan sorunsuz duş keyfi yaşamak isteyen herkes genellikle bu dönemlerde duş kabin yenilemek banyo tadilatı yaptırmak gibi işlere girişler. Döviz fiyatlarında yaşanan yükselmeden dolayı duşakabin üretim malzemesi  fiyatları geçen yıla oranla oldukça yüksek durumdadır, bu durum ise yeni kampanya yapılmasında ise üretici, satıcı ve müşteri için oldukça olumsuz bir durum meydana getirektedir. Bir çok firma fiyat düşürmek ve kampanya başlatmak için malzeme kalitesini düşürme yoluna gitse de biz Nokta Duşakabin firması olarak bunca yeni zamma rağman karlılık oranımızı en aza indirip kaliteden ödün vermeden geçen yılın fiyatları ile satış yapmaya devam etmekteyiz.

Satışını Yapmakta olduğumuz ürün çeşitleri : cam duşakabin, mika duşakabin ve kompakt duşakabin olarak 3 farklı gurupta 9 farklı seride üretim yapmaktayız. Firmamız İstanbul da Bahçelievler, Bayrampaşa ve Küçükçekmece de bulunan terleri ile istanbulun tümüne nakliye ve montaj hizmeti vermektedir. Ürünlerimiz %100 yerli malzeme kullanılarak üretilmekte ve 2 yıl firmamız garantisindedir. Ürünlerimizi www.noktadusakabin.com web sitesinden inceliyebilirsiniz.  Firmamız Ankara Duşakabin fiyatları, İzmir ve bursa illerinde bulunan üretici bayilikleri ile 4 büyük şehirde montaj hizmeti vermektedir. Diğer illerden verilen siparişler İstanbul Zeytinburnu nakliye ambarları vasıtası ile sipariş verilen ile demonte olarak montaja hazır biçimde koli içerisinde gönderilmektedir.


Nokta duşakabin firması ödeme yöntemleri arasına kapıda kredi kartı ödeme yanı sıra internetten online ödeme yönteminide eklemiştir. Online ödemede kredi kartına 9 taksit imkanı vardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder