13 Haziran 2015 Cumartesi

NOKTA DUŞAKABİN

NOKTA DUŞAKABİN

Nokta duşakabin firmamız 2011 yılında kurulmuş ve Türkiye çapında 4 şube açmıştır.  Kurulduğu günden bu yana müşterilerin memnuniyetini ve ürün kalitesini her şeyden çok önemsemiştir. Bugün alanımızda yapılan tüm yeni faaliyetleri takip ederek üretim yapmaktayız. Duşakabin piyasasında yanımızda çalışan elemanların bu konuda eğitim almasına özen göstermekteyiz. Nokta duşakabin firmamız tüketicilere ufak ama önemli detayları vurgulamaktadır. 


Duşakabin üreten firmamız müşterilere sattığı ürün için garanti vermekte ve en ufak bir arızada sizlere yardımcı olmaktadır. Bizler duşakabin satın alan müşterilerimize kaliteyle fiyatın doğru orantılı olmadığını göstermekteyiz. Her cebe uygun duşakabin satışı yapan firmamız duşakabinlerin montajı sırasında da gereken özeni göstermekteyiz. Nokta Duşakabini seçmeniz için bir değil birden fazla nedeniniz olabilir. Duşakabin tabanlarımızın altında bulunan duş teknelerini  %100 akrilik olan malzemelerden üretiyoruz. Çatlama sorununun önüne geçen akrilik malzemesi kaygan bir zemine sahiptir ve kir sorununun önüne geçmektedir. Sararma problemi yaşamayacağınız duşakabinlerimizin üst kısımları extra serilerden oluşur. Extra serilerin kalın özelliğinden ötürü uzun yıllar kullanabileceksiniz. Mika duşakabinlerimizde cam kalınlıklarımız 2,2 mm standartına sahiptir. 

Temper cam duşakabinlerimiz ise kalınlık açısından 4,5 ve 6 mm den başlamaktadır. Kalınlık oranı yüksek olduğundan 6 mm olan duşakabinler daha çok kullanılmaktadır. Cebinizin durumuna uygun duşakabin satışlarımız mevcut olduğu gibi kampanyalı duşakabinlerimiz de mevcuttur. Kampanyalı satışlarımız cem kara duşakabinler, düz duşakabin modelleri ve dikdörtgen modellerimiz için geçerlidir. Bu kampanyalarımız dört büyük ilde faaliyete geçmiştir. Bu iller Bursa, Ankara, İzmir ve İstanbul dur. Fakat hizmetlerimiz sadece bu illerin sınırları içinde geçerli değildir. Türkiye’nin dört bir yanından internet üzerinden sipariş almaktayız. Bu siparişleri kargo ve ptt yolu ile göndermekteyiz. Ödemelerimizi sipariş ettiğiniz duşakabinlerin montajından sonra almaktayız. Montaj esnasında oluşan hasarları ya da size hasarlı gelen duşakabinleri hemen yenisiyle değiştirmekteyiz. Ürünlerimizin güvencesini her daim müşterilerimize vermekteyiz. 

Nokta Duşakabin çeşitleri arasında ne almak istediğinize karar veremeyebilirsiniz. Jupiter Duşakabinler oval küvete sahiptir. Aynı zamanda iki sürgülü panel temperine sahiptir. Bu duşakabinin fiyatı 900 ile 1500 TL arasında değişmektedir. Venüs Duşakabinlerimiz oval gelen mini küvete, iki sabit panel temperine ve iki sürgülü panel temperine sahiptir. Fiyatı ise 775 ile 825 arasında değişmektedir. Turuva duşakabinler asimetrik oval küvetlere sahiptir. İki sabit panel temperi ve 4 sürgülü panel temperi bulunan cam duşakabinlerdir. Fiyat aralığı ise 750-950 TL arasında değişir.

Duşakabinlerimiz banyolarınıza yakışacak şekilde imal edilmektedir. Müşterilerimizin ne beklediğini göz önünde bulundurmaktayız. Aynı zaman da gelişen teknolojiye ayak uydurarak en iyi duşakabinleri üretmekteyiz. Bu duşakabin çeşitlerinin yanında tercih edebileceğiniz birçok duşakabin mevcuttur. Nokta Duşakabin firması olarak bayilik vermeye başladık. Eğer işletmeler bize bayilik başvurusunda bulunacaksa montaj ekiplerine sahip olmaları gerekmektedir Kaliteli hizmetlerin ayağınıza gelmesini istiyorsanız Nokta Duşakabin’den alışverişinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder