22 Ekim 2016 Cumartesi

DUŞAKABİN FİYATLARI

DUŞAKABİN FİYATLARI

Kaliteli ve uygun fiyatlı Duşakabin arayanlar için firmamız onlarca modelde duş kabini üretimi yapmaktadır. Her banyo ölçüsüne uygun, her bütçeye göre fiyatların yer aldığı www.noktadusakabin.com ‘da 7 farklı kategori de duşakabin modelleri ve fiyatları, ölçü aralığına göre sunulmaktadır. İnternet sitemizden istediğiniz ölçünün fiyatı öğrenebilir, müşteri temsilcimizi arayarak telefonda sipariş verebilirsiniz.

CAM DUŞAKABİN FİYATLARI

Temperli cam teknesiz Duşakabin fiyatları 2m kadar olan tüm ölçüler için geçerlidir.
·         4mm Kalınlığında şeffaf camlı Duşakabin  TL
·         5mm Kalınlığında şeffaf camlı Duşakabin  TL
·         6mm Kalınlığında şeffaf camlı Duşakabin  TL
Üstte belirtilen fiyatlar teknesiz montaj dahil fiyatlarıdır, kumlama (desen) istenildiğinde 75 tl fiyata ilave edilmektedir.

MİKA CAMLI DUŞAKABİN FİYATLARI

Mika camIı teknesiz Duşakabin fiyatları 2m kadar olan tüm ölçüler için geçerlidir.
·         Beyaz profilli teknesiz mika camlı duşakabin TL
·         Mat krom profilli teknesiz mika camlı duşakabin  TL
·         Parlak krom profilli teknesiz mika camlı duşakabin TL
Üstte belirilen duşakabin fiyatları listesi  22,10,2016 tarihinde yayınlanmış olup 01,01,2017 tarihine kadar geçerli fiyat listesidir. Olağan dışı bir durumda nokta duşakabin firması fiyatları belirtilen tarih içerisinde de değiştirebilir. Güncel fiyat listesi için müşteri temsilcisinden bilgi alabilirsiniz.

Firmamızın üretim ve satışını yapmış olduğu duşakabinler sürgü sistem ve menteşeli açılır sistemli olmaktadır. Ürünlerimiz firma aracımız ile kapıya teslim edilip montajı uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Siparişlerinizi evinizden ayrılmadan www.noktadusakabin.com web sitesinden seçip müşteri temsilcimiz ileterek verebilirsiniz. Siparişlerinizin ödemesini ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak ürün tesliminde kapıda yapabilirsiniz.

Duşakabin ölçü alma konusunda İstanbul Avrupa yakasında bulunan ilçelerde firmamız sipariş öncesi ölçü alımını ücretsiz olarak yapmaktadır. İstanbul Anadolu yakası siparişlerinizde ön keşif cumartesi günleri yapılmakta ve ürün teslimatı bir sonraki cumartesi günü yapılabilmektedir. Firmamız İstanbul dışında İzmir ve Ankara illerinde üretici bayilikleri aracılığıyla hizmet vermektedir.

Satış ve montajını yapmış olduğumuz tüm ürünlerimiz 2 yıl malzeme ve işçilik garantilidir. Firmamızın online satış sitesi bulunmaktadır. siparişlerinizi online kredi kartı ile satın alabilirsiniz.

EK BİLGİ: İstanbul dışı siparişler demonte olarak kargo ile belirtilen adrese gönderilmektedir, kargo ücreti alıcı tarafından ödenmektedir. Kargoda zarar görmüş olan ürünlerde kargo şirketleri garanti vermeyip mesuliyet almamakta, krılan parçası ücret mukabilinde firmamız tarafından adresinize gönderilmektedir. İl dışından verilen siparişlerde iade ve değişim yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder