25 Ekim 2016 Salı

Nokta Duş E-ticaret Girişimi

NOKTA DUŞ

İstanbul’da Duşakabin sektörünün E-ticaret  Girişimi Olan Nokta Duş Web Sitesi’nin, Tanıtım Çalışmaları İnternet reklam Ajansları Tarafından, Google Adwors, gittigidiyor.com. n11.com, Sanalpazar.com.Sahibinden.com ve birçok basın bülteni yayınlayan site Tarafıdan kamuoyuna tanıtıldı.

Online girişime adım atmasına ve fikir yürütülüp geliştirmesine ve yatırım destekleri ile projenin İstanbul’un tüm ilçelerine Hizmet verir Kapasiteye ulaşmasına Nokta Duş fikir sahipleri olarak Nokta Duş Kurucusu Murat Ediz, Web site geliştiricisi Fatih Tiryaki, Küvet üretim tesisi Müdürü ve Ceo su  Halil Yağcı ve Duşkabin üretim tesisi müdürü Barış Ateş Olmuştur.

Pazarlama ve Arge Den sorumlu Fatih Tiryaki : Halihazırda İstanbul, Ankara Ve İzmir İllerinde Hizmet vermekte Olan Nokta Duşakabin, Ankara ve İzmir’de üretici bayii anlaşmaları ile Bu İllerde de nakliye ve montaj hizmeti sunulmakta olduğunu ve Ankara da üretim, nakliye ve montaj hizmetinden Sorumlu Olan anlaşmalı firma mutlu duş yetkilisi Funda köse ve hasan mutlu, İzmir ili genelinde Pal Yapı Adına nilsu duş firmasın yetkilisi Sabri Çelikel Olduğunu Belirtti ve Aynı zamanda Belirtilen iller dışında çalışmaların devam ettiğini öncelik Olarak bursa ve adana illeri ile ve Türkiye’nin 20 büyük şehrine, 2023 yılının sonunda ise tüm Türkiye’ye yayılmayı planladığını belirtti.

Üretim ve sevkiyattan sorumlu Nemciye Soyirgaz: Nokta Duş online satış sitesinin İstanbul dışından verilmiş olan siparişleri Kargo ile adrese 3 iş günü içerisinde demonte olarak gönderildiğini. Belirtilen iller dışında herhangi bir montaj ekibinin bulunmadığını, İstanbul içerisinden verilen online duşakabin siparişleri ise firma aracı ile kapıya teslim edilip firma personeli tarafından kurulum işleminin Tamamlandığını belirtildi.

Duşakabin Fiyatları piyasanın yüzde 20 altında

Online sipariş oluşturma kolaylığı ile evde, işte ya da dışarıda tek tıkla sipariş verebilme özgürlüğü yaratan ve gerçek bir 'tüketici dostu' girişim olan Noktaduş, fiyat skalasını piyasa seviyesinin 
yaklaşık yüzde 20 altında oluşturarak, müşterilerine önemli bir avantaj da sağlıyor.
Duşakabin sektördeki konumlanması hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Barış Ateş, başta internet olmak üzere teknolojinin yarattığı olanaklarla yeni iş modellerinin hayata sokulabileceği bir sektör. Hem tüketicilerin daha hızlı ve kaliteli hizmet alabileceği, hem de sektördeki küçük işletmelerin çok daha verimli, planlı ve kârlı çalışabileceği yapılar kurulabilir. 

Nokta Duş yenilikçi iş modeli, bu sebeplerle daha ilk adımlarını atarken dahi gerek Duşakabin Satıcılarından, gerekse de tüketicilerden yoğun bir ilgi gördü. Bu da bizlerin doğru bir yolda 
olduğumuz inancını artırıyor.

İş modelimiz, mevcut Duşakabin işletmelerinin büyük çoğunluğuna gelir artış olanağı sağlayan, 
paylaşıma dayalı bir model. Aynı şekilde, tüketicilerin de Duşakabin hizmetinden maksimum kalite, hız ve tasarrufla faydalanabilecekleri, Banyo eşyalarını ve dekorasyonunu gönül 
rahatlığıyla teslim edebilecekleri, kalite standartları en üst 
seviyede olacak bir işleyiş kurduk? dedi.

İletişim Bilgileri
Web : www.noktadus.com
Telefon:0212 504 91 47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder