2 Aralık 2015 Çarşamba

Duş almak temizlenmektir

Banyo Duş kabinleri



Duş almak temizlenmektir, günün yorgunluğundan, stresinden arınıp rahatlamak, bir nevi huzurdur duş almak… Sağlığın en önemli kurallarından biri temizliktir, bedenen temizlik ve duş aldığın yerin yani banyonun temizliği çok önemlidir.


Gelişen teknolojinin de nimetlerinden faydalanarak yapılmış en güzel buluşlardan biri duşakabindir. Banyo da duşakabinin keyfini alan biri için duşakabinden vazgeçmek imkânsızdır, örneğin günümüzde müzik çalan, suyun sıcaklığını otomotik ayarlayan, havalandırmalı, telefonlu çok amaçlı duşakabinler var. Özel hayatın mahremiyetini korumak adına duşakabin kullanmak, kazayla yapılan bir hata sonucu banyo kapısının açılması durumunda dışardan gelen kişinin sizi görmesini engeller, bu açıdan bile bakıldığında duşakabin yegâne bir kullanım aracıdır.

Aynı zamanda duşakabinlerin temizliği de kolay ve bir o kadar da zahmetsizdir, yazmış olduğum bu yazıyı okuduktan sonra duşakabin almaya karar veren bireyler olursa şayet önerim; piyasayı çok iyi araştırıp, kaliteli ve sağlık koşullarına elverişli duşakabinleri tercih etmeleri şeklinde olacaktır. Sonuçta sağlık şakaya gelmez, her keseye uygun duşakabinler piyasada mevcut olup, alıcının göz zevkine hitap eden desenlerde olması da büyük avantajdır.

Banyolarında duşakabin kullanmak isteyen bireylerin çok iyi Pazar araştırması yapıp, kaliteden ödün vermeyerek duşakabin tercih etmeleri daha doğru olacaktır.

1 Temmuz 2015 Çarşamba

istanbul da bulunan duşakabin firmaları

istanbul da  bulunan duşakabin firmaları ve firmaların bulunduğu ilçeler.

NOKTA DUŞAKABİN  istanbul geleneline hizmet vermektedir.

Nokta Duşakabin istanbul'un tüm semtlerine duşakabin,küvet,duşteknesi satış ve montaj hizmeti sunmaktadır. haftanın 6 günü istanbul avrupa yakasına günlük servis düzenlenmektedir. asya yakası için haftanın 2 günü hizmet verilmektedir. 




İSTANBUL ASYA YAKASI DUŞAKABİN FİRMALARI

site adresi firma adı adres
http://www.dusakabin-dusakabin.com/ ASYA DUŞ KARTAL
http://dusakabintemizligi.com/ DUŞ SER PENDİK
http://dusakabin.org/ PALİDUŞ PENDİK
http://www.pakdus.com/ PAK DUŞ SANCAKTEPE
http://www.camdusakabin.com/ ÇAMLICA DUŞ ATAŞEHİR
http://www.erdemdusakabin.com/ ERDEM DUŞ KARTAL
http://www.bluelife.com.tr/ BULULİFE ÜMRANİYE
http://www.cagdus.com/ ÇAĞDUŞ ÜMRANİYE
http://www.dusakabinkuvet.com/ PRESTİJ PENDİK
http://www.dusafira.com.tr/ DUSAFİRA SULTANBEYLİ
http://www.dusakabinler.com/ ELEGANT ÜMRANİYE
http://www.cepssa.com/ CESPA PENDİK
http://www.idealduakabin.net/ İDEAL DUŞ PENİK
http://www.dusakabin.eu/ DENGE DUŞ PENDİK
http://www.dolcedus.com/ DOLCE DUŞ SANCAKTEPE
http://www.basakdusakabin.com/ BAŞAK AKRİLİK PENDİK
http://vipdusakabin.com/ VİP DUŞ MALTEPE
http://www.dusakabin.com/ DUŞAKABİN MALTEPE
http://www.kavacikdusakabin.com/ FEYZA DUŞ BEYKOZ
http://www.elitedusakabin.com/ ELİT DUŞ SANCAKTEPE
http://www.incedusakabin.com/ İNCE DUŞ SANCAKTEPE
http://www.dusaluks.com/ DUSHAUS ATAŞEHİR
http://www.candusakabin.com/ CAN DUŞ KADIKÖY

İSTANBUL AVRUPA YAKASI DUŞAKABİN FİRMALARI

site adresi firma adı adres
http://www.yaprakdusakabin.com/ YAPRAK DUŞAKABİN
ESENLER
http://www.aydus.com.tr/ AY DUŞ KAĞITHANE
http://www.palmiyedus.com/ PALMİYE DUŞ HADIMKÖY
http://www.ducci.com.tr/ DUCCİ BAĞCILAR
http://ozeldus.net/ ÖZEL DUŞ İKİTELLİ
http://www.hueppe.com.tr/ HÜEPPE ÇERKEZKÖY
http://favoridus.com/ FAVORİ DUŞ GAZİOSMANPAŞA
http://www.ferahdizayn.com/ FERAH DİZAYN SARIYER
http://www.parmadus.com.tr/ PARMA DUŞ BAŞAKŞEHİR
http://www.veradusakabin.com/ VERA DUŞ ESENYURT
http://www.vizyondus.com.tr/ VİZYONDUŞ ESENYURT
http://www.sanica.com.tr/ SANİCA BEYLİKDÜZÜ
http://www.erelend.com/ ERL ŞİŞLİ
http://www.dusakabin.web.tr/ DUSAKABİNAVM ESENYURT
http://www.yuzdeyuzdus.com.tr/ YÜZDEYÜZ DUŞ GÜNGÖREN
http://www.kardusakabin.com/ KARDUŞ  GAZİOSMANPAŞA
http://www.sirmadus.net/ SIRMA DUŞ GÜNGÖREN
http://www.dusline.com/ DUSLİNE AVCILAR
http://www.dizayndus.com/ DİZAYN DUŞ KÜÇÜKÇEKMECE
http://valussi.com.tr/ VUSSİ GÜNGÖREN
http://www.dusakabin-sistemleri.com/ ALYAP DUŞ GÜNGÖREN
http://www.arminayapi.com/ ARMANİ YAPI BAHÇELİEVLER
http://www.duskabinservis.com/ HASS DUŞ BAHÇELİEVLER
http://www.dusalux.com/ dusalüx BEYLİKDÜZÜ
http://www.dusakabinler.org/ blue cam BAHÇELİEVLER
http://www.dogadus.net/ DOĞA DUŞ KÜÇÜKÇEKMECE



www.noktadusakabin.com

30 Haziran 2015 Salı

UCUZ CAM DUŞAKABİN

Ucuz duşakabin alırken dikkat edilmesi gerekenler
Duşakabin alırken öncelikle dikkat edilmesi geren konu duşakabin de kullanılan teknenin panelli, en çok 25 cm yükseklikte ve akrilik olması önemlidir. Akrilik malzeme zamanla kararma yapmaz kir tutmaz, panelli olması sifon tıkanıklığı ve temizlik yapma ihtiyacı olduğunda ön panelin rahatlıkla çıkarılıp sorunun giderilip yerine takılmasına imkan sağlamaktadır. Duşakabin panellerini hareket ettiren rulman tekerlek kısmının çift başlı kaliteli olmasına dikkat etmek gerekmektedir. Cam kalınlığı en az 4 mm kalınlığında olmalıdır, cam kalınlığı isteğinize göre 5-6 -8 mm kalınlığı da olabilir önemli olan yerli cam olmasıdır. Yerli camlarda problem yaşama durumu oldukça az görülmektedir.

Cam duşakabin alırken nelere dikkat edilmeli?

Cam duşakabin satışı yapan firma seçerken firmanın deneyimli ekibe sahip olması gerekir kaliteli işçilik çıkması açısından önemlidir, çünkü cam duşakabin montajı önemli ustalık gerektiren bir husustur. Firmanın yerli malzeme kullanıyor olması gerekmektedir. Firma almış olduğu siparişi belirtmiş olduğu sürede teslim edebilecek yeterli kapasitede üretimi olan bir firma olmasına dikkat etmek gerekir. Cam duşakabin 2 yıl garantili olmalı ve hizmeti almış olduğumuz firmanın kendi bünyesinde arıza servis ekibinin var olması en önemli husustur.

13 Haziran 2015 Cumartesi

NOKTA DUŞAKABİN

NOKTA DUŞAKABİN

Nokta duşakabin firmamız 2011 yılında kurulmuş ve Türkiye çapında 4 şube açmıştır.  Kurulduğu günden bu yana müşterilerin memnuniyetini ve ürün kalitesini her şeyden çok önemsemiştir. Bugün alanımızda yapılan tüm yeni faaliyetleri takip ederek üretim yapmaktayız. Duşakabin piyasasında yanımızda çalışan elemanların bu konuda eğitim almasına özen göstermekteyiz. Nokta duşakabin firmamız tüketicilere ufak ama önemli detayları vurgulamaktadır. 


Duşakabin üreten firmamız müşterilere sattığı ürün için garanti vermekte ve en ufak bir arızada sizlere yardımcı olmaktadır. Bizler duşakabin satın alan müşterilerimize kaliteyle fiyatın doğru orantılı olmadığını göstermekteyiz. Her cebe uygun duşakabin satışı yapan firmamız duşakabinlerin montajı sırasında da gereken özeni göstermekteyiz. Nokta Duşakabini seçmeniz için bir değil birden fazla nedeniniz olabilir. Duşakabin tabanlarımızın altında bulunan duş teknelerini  %100 akrilik olan malzemelerden üretiyoruz. Çatlama sorununun önüne geçen akrilik malzemesi kaygan bir zemine sahiptir ve kir sorununun önüne geçmektedir. Sararma problemi yaşamayacağınız duşakabinlerimizin üst kısımları extra serilerden oluşur. Extra serilerin kalın özelliğinden ötürü uzun yıllar kullanabileceksiniz. Mika duşakabinlerimizde cam kalınlıklarımız 2,2 mm standartına sahiptir. 

Temper cam duşakabinlerimiz ise kalınlık açısından 4,5 ve 6 mm den başlamaktadır. Kalınlık oranı yüksek olduğundan 6 mm olan duşakabinler daha çok kullanılmaktadır. Cebinizin durumuna uygun duşakabin satışlarımız mevcut olduğu gibi kampanyalı duşakabinlerimiz de mevcuttur. Kampanyalı satışlarımız cem kara duşakabinler, düz duşakabin modelleri ve dikdörtgen modellerimiz için geçerlidir. Bu kampanyalarımız dört büyük ilde faaliyete geçmiştir. Bu iller Bursa, Ankara, İzmir ve İstanbul dur. Fakat hizmetlerimiz sadece bu illerin sınırları içinde geçerli değildir. Türkiye’nin dört bir yanından internet üzerinden sipariş almaktayız. Bu siparişleri kargo ve ptt yolu ile göndermekteyiz. Ödemelerimizi sipariş ettiğiniz duşakabinlerin montajından sonra almaktayız. Montaj esnasında oluşan hasarları ya da size hasarlı gelen duşakabinleri hemen yenisiyle değiştirmekteyiz. Ürünlerimizin güvencesini her daim müşterilerimize vermekteyiz. 

Nokta Duşakabin çeşitleri arasında ne almak istediğinize karar veremeyebilirsiniz. Jupiter Duşakabinler oval küvete sahiptir. Aynı zamanda iki sürgülü panel temperine sahiptir. Bu duşakabinin fiyatı 900 ile 1500 TL arasında değişmektedir. Venüs Duşakabinlerimiz oval gelen mini küvete, iki sabit panel temperine ve iki sürgülü panel temperine sahiptir. Fiyatı ise 775 ile 825 arasında değişmektedir. Turuva duşakabinler asimetrik oval küvetlere sahiptir. İki sabit panel temperi ve 4 sürgülü panel temperi bulunan cam duşakabinlerdir. Fiyat aralığı ise 750-950 TL arasında değişir.

Duşakabinlerimiz banyolarınıza yakışacak şekilde imal edilmektedir. Müşterilerimizin ne beklediğini göz önünde bulundurmaktayız. Aynı zaman da gelişen teknolojiye ayak uydurarak en iyi duşakabinleri üretmekteyiz. Bu duşakabin çeşitlerinin yanında tercih edebileceğiniz birçok duşakabin mevcuttur. Nokta Duşakabin firması olarak bayilik vermeye başladık. Eğer işletmeler bize bayilik başvurusunda bulunacaksa montaj ekiplerine sahip olmaları gerekmektedir Kaliteli hizmetlerin ayağınıza gelmesini istiyorsanız Nokta Duşakabin’den alışverişinizi yapabilirsiniz.

30 Nisan 2015 Perşembe

Duşakabin Kampanyalı Fiyatları

Duşakabin Kampanyalı Fiyatları

Yaz aylarının Yaklaşması ile birlik de bahar kampanyası, yaz kampanyası gibi çeşitli Kampanyaların olması duşa kabin sektörüne hareketlilik kazandırmaktadır. Yaz aylarında duş ihtiyacı yoğun olduğundan sorunsuz duş keyfi yaşamak isteyen herkes genellikle bu dönemlerde duş kabin yenilemek banyo tadilatı yaptırmak gibi işlere girişler. Döviz fiyatlarında yaşanan yükselmeden dolayı duşakabin üretim malzemesi  fiyatları geçen yıla oranla oldukça yüksek durumdadır, bu durum ise yeni kampanya yapılmasında ise üretici, satıcı ve müşteri için oldukça olumsuz bir durum meydana getirektedir. Bir çok firma fiyat düşürmek ve kampanya başlatmak için malzeme kalitesini düşürme yoluna gitse de biz Nokta Duşakabin firması olarak bunca yeni zamma rağman karlılık oranımızı en aza indirip kaliteden ödün vermeden geçen yılın fiyatları ile satış yapmaya devam etmekteyiz.

Satışını Yapmakta olduğumuz ürün çeşitleri : cam duşakabin, mika duşakabin ve kompakt duşakabin olarak 3 farklı gurupta 9 farklı seride üretim yapmaktayız. Firmamız İstanbul da Bahçelievler, Bayrampaşa ve Küçükçekmece de bulunan terleri ile istanbulun tümüne nakliye ve montaj hizmeti vermektedir. Ürünlerimiz %100 yerli malzeme kullanılarak üretilmekte ve 2 yıl firmamız garantisindedir. Ürünlerimizi www.noktadusakabin.com web sitesinden inceliyebilirsiniz.  Firmamız Ankara Duşakabin fiyatları, İzmir ve bursa illerinde bulunan üretici bayilikleri ile 4 büyük şehirde montaj hizmeti vermektedir. Diğer illerden verilen siparişler İstanbul Zeytinburnu nakliye ambarları vasıtası ile sipariş verilen ile demonte olarak montaja hazır biçimde koli içerisinde gönderilmektedir.


Nokta duşakabin firması ödeme yöntemleri arasına kapıda kredi kartı ödeme yanı sıra internetten online ödeme yönteminide eklemiştir. Online ödemede kredi kartına 9 taksit imkanı vardır. 

26 Mart 2015 Perşembe

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Kampanyalı satışlarımız tüm yurdu etkisi altına aldı, Marmara bölgesi, eğe, Akdeniz, Karadeniz, iç Anadolu, doğu Anadolu Türkiye ‘nin tamamında en çok talep gören kampanyamızın detaylarını sizlere aktarıyorum.


Mika camlı Duşa kabinler de her ölçü düz,kare ve dikdörtgen fark etmeksizin sadece 195 tl Türkiye ‘ nin neresinde olursanız olun duşakabin ücretsiz olarak kapınıza teslim edilmekte, aynı zamanda ödemesi de çok kolay ve avantajlı 6 farklı bankanın kredi kartlarına 9 taksit ile ödeme imkanı da var. Bu Fırsat gerçek den kaçmaz, sipariş için  web sitesine girip online sipariş verebilirsiniz. Sipariş ölçüleri danışma için 0212 504 91 47 Nokta Duşakabin müşteri danışma hattı hafta içi her gün sabah 9:30 akşam 21:30 arası hizmetinizde. 


22 Mart 2015 Pazar

DUŞ KABİNLERİ

Küvet kabinleri imalatı yapan nokta duşakabin her ölçü ve model küvete uygun duşakabinler üretmektedir. Özel ölçü ve standart ölçülerde küvet kabini üretimi yapan firma her bütçeye uygun yüzlerce çeşit modelde üretim yapmaktadır. İstanbul merkezli olan firma Ankara, bursa ve İzmir illerinde bulunan üretici bayilikleri ile 4 ilde ücretsiz montaj hizmeti vermektedir.

Ucuz Küvet Kabinleri

Küvet kabinleri duş alma sırasında suyun etrafa saçılmasını önler, Banyonuza şık bir görünüm sağlar.
Ekonomik fiyata küvet kabini bulabileceğiniz birçok üretici firma bulunmaktadır. Küvet kabinleri sürgülü ve menteşeli açılır kapı şeklinde modeller ile müşterilere sunulmaktadır. Menteşeli küvet kabinleri sürgülü olan kabinlere göre daha yüksek fiyatlar ile satılmaktadır. Piyasada bulabileceğiniz en ucuz küvet kabinleri mika (polistiren) camlı, Beyaz profil çerçeveli olan duşa kabin modelleridir. 
Küvet Kabinleri banyonuzda bulunan mevcut Küvetinizin ölçüsü alınarak özel imalat ile yapılmaktadır. Küvet modeliniz ve markanız fark etmeksizin istenilen ölçü ve modelde küvet üretimi yapan nokta duşakabin firması piyasada en ucuz küvet kabinleri satışı yapan firmadır. Firma hakkında detaylı bilgi için “NOKTA DUŞAKABİN” web sitesini inceleyiniz. 195 tl ‘den başlayan fiyatlar ile ürün çeşidi oldukça geniş olan firma %100 yerli malzeme kullanarak üretim yapmaktadır. Satışı yapılmış olan Küvet Kabininin montajı firma personeli tarafından ücretsizyapılmaktadır.

7 Mart 2015 Cumartesi

Cam Duşakabin

Modern, Şık ve Estetik görünümlü banyonuz olsun istiyorsanız, Cam duşa kabin tercih etmelisiniz. Bir çok farklı desen seçeneği olan cam duşakabinler oval, kare ve dikdörtgen her banyoya uygun ölçülerde üretilmektedir.

Cam Duşakabin Kampanyası

Kaliteli ekonımik fiyatlı cam duşakabin arıyanlar için Nokta duşakabin de 100x100 ölçüsü olan oval cam duşakabinler Montaj öncesi ölçü alımı ücretsiz olarak yapılmakta, İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde kampanya geçerlidir.

Kampanya hakkında Diğer deyatları ve ürün desenlerini seçmek için www.noktadusakabin.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sipariş için nokta duşakabin müşteri danışma hattı: 0212 504 91 47 “


Not: Kampanya geçerlilik süresi  nokta duşakabin firması tarafından belirlenmektedir

12 Ocak 2015 Pazartesi

Nokta Duşakabin Jakuzi Modelleri ve fiyatları


Jakuzi Modelleri ve fiyatları

Bazen evlerimizde Jakuzi  keyifi yapmak isteriz. Özellikle gün içerisinde yorgun bir şekilde eve gelen ve bu yorgunluğunu bir duş ile atmak isteyen insanlar için bu keyif daha da önemli bir hale gelir. 



Ancak eğer birazcık dikkat edilir ise bu konuda yapılacak en mantıklı iş iyi bir ürün seçilmesi olur. bu konularda da yapılacak en iyi iş her zaman için iyi bir banyo oluşturmaktır. Mesela işleri genellikle çok yorucu olan ve ya üstün çok fazla kirlenmesine neden olan kişiler de banyo çok önemlidir. Genellikle böyle kişiler günlük olarak duş aldıklarından çok büyük sıkıntılar yaşarlar. Bu tür insanlar için ister kadın olsun ister erkek bir diğer sıkıntı ise bu her gün duş alınmasından kaynaklanan banyo kirliliğidir. Ancak bütün bunları kolaylaştıran bazı şeyler vardır. Bunun da dışında her gün sırf keyif olsun diye banyo yapan kişiler de vardır. yukarıda belirtilen bütün sıkıntılar aynı zamanda onlar için geçerli olur.

10 Ocak 2015 Cumartesi

Nokta Duşakabin Ankara Temsilcisi


Nokta Duşakabin Ankara



Nokta Duşakabin Ankara, Ankara İvedik Organize Sanayi 35.cad No :154 Yenimahalle Bulunan Üretim Atölyesinde Hizmet vermektedir. Ankara 'da bulunan çeşitli ilçelere ücretsiz keşif hizmeti ve montaj hizmeti sunmaktadır. Ankara İl genelinden verilen siparişlerde Nokta Duşakabin Ankara Temsilcimiz Mutlu Duş Yetkili Bayimizdir. Ankara Genelinde Duşakabin fiyatları ve kampanyaları Mutlu Duş Tarafından Belirlenmektedir. Ücretsiz keşif talebiniz ve diğer talepleriniz için 0312 395 51 01 Müşteri danışma hattı arıyabilirsiniz. Nokta Duşakabinİdealinizdeki banyo keyfi 
Ankara Nokta Duşakabin İletişim

9 Ocak 2015 Cuma

2015 Duşakabin Modelleri ve fiyatı

Nokta Duşakabin



Duşakabin Modelleri ve fiyatı 2015



Hesaplı fiyatlarla evinizi yenilemek istiyorsanız, Nokta Duşakabin sizin yanınızda. Banyo dekorasyonun da pratik ve gösterişli çözümler sunan nokta duşakabin



2015 yeni duşakabin modelleri ile oldukça başarılı. Banyolarınızı yenilerken uygun fiyatlı duşakabin almak istiyorsanız Nokta Duşakabin 2015 serisi duşakabinlerini görmelisiniz. Sizlere bu seriden seçme resimleri sunuyoruz.  Duşakabiler firmamızda en Uygın  fiyatlarla satıldığını da hatırlatalım.
jupiter oval küvet üstü duşakabin  Venüs Küvet Üstü Oval Duşakabin  Turuva Oval Köşe Duşakabin
Detaylı İncele Buton Detaylı İncele Buton Detaylı İncele Buton
Galaksi Temperli Cam Duşakabinelmas Oval Cam Duşakabin İnci oval cam duşakabin
Detaylı İncele Buton Detaylı İncele Buton Detaylı İncele Buton

7 Ocak 2015 Çarşamba

izmir karabağlar Duşakabin siparişi

izmir karabağlar Duşakabin siparişi

• Abdiipekçi Mahallesi Duşakabin 
• Adnansüvari Mahallesi Duşakabin
• Alifuatcebesoy Mahallesi Duşakabin
• Alifuaterden Mahallesi Duşakabin
• Araphasan Mahallesi Duşakabin
• Aşıkveysel Mahallesi Duşakabin
• Aydın Mahallesi Duşakabin
• Bahar Mahallesi Duşakabin
• Bahçelievler Mahallesi Duşakabin
• Bahriyeüçok Mahallesi Duşakabin
• Barış Mahallesi Duşakabin
• Basınsitesi Mahallesi Duşakabin
• Bozyaka Mahallesi Duşakabin
• Cennetçeşme Mahallesi Duşakabin
• Generalasımgündüz Mahallesi
• Generalkazımözalp Mahallesi
• Gülyaka Mahallesi Duşakabin
• Günaltay Mahallesi Duşakabin
• İhsanalyanak Mahallesi 
• Karabağlar Mahallesi 
• Kazımkarabekir Mahallesi
• Kibar Mahallesi Duşakabin
• Limontepe Mahallesi Duşakabin
• Maliyeciler Mahallesi Duşakabin
• Metinoktay Mahallesi Duşakabin
• Muammerakar Mahallesi Duşakabin
• Osmanaksüner Mahallesi Duşakabin
• Özgür Mahallesi Duşakabin
• Peker Mahallesi Duşakabin
• Cennetoğlu Mahallesi Duşakabin
• Çalıkuşu Mahallesi Duşakabin
• Devrim Mahallesi Duşakabin
• Doğanay Mahallesi Duşakabin
• Esenlik Mahallesi Duşakabin
• Esentepe Mahallesi Duşakabin
• Esenyalı Mahallesi Duşakabin
• Fahrettinaltay Mahallesi Duşakabin
• Gazi Mahallesi Duşakabin
• Vatan Mahallesi Duşakabin
• Yunusemre Mahallesi Duşakabin
• Yurtoğlu Mahallesi Duşakabin
• Yüzbaşışerafettin Mahallesi Duşakabin
• Reis Mahallesi Duşakabin
• Salihomurtak Mahallesi Duşakabin
• Sarıyer Mahallesi Duşakabin
• Selvili Mahallesi Duşakabin
• Sevgi Mahallesi Duşakabin
• Şehitler Mahallesi Duşakabin
• Tahsinyazıcı Mahallesi Duşakabin
• Uğurmumcu Mahallesi Duşakabin
• Umut Mahallesi Duşakabin
• Uzundere Mahallesi Duşakabin
• Üçkuyular Mahallesi Duşakabin
• Poligon Mahallesi Duşakabin
• Refetbele Mahallesi Duşakabin